Hírlevél

Rólunk

     Hiába várod. Hogy majd jobb lesz. Hogy majd más lesz. Hogy egy napon megváltoznak a dolgok. Hogy valaki bekopogtat egy hatalmas lehetőséggel. Hogy egy napon eléd toppan a jövőd. Mert a jövőd nem valahol távol van. Nem kilométerekre, nem hónapokra, évekre. Nem jön. Hanem itt van. Benned. Csitáry-Hock Tamás

Komsa Attila vagyok, immár kétgyermekes családapa. A második gyerekünk születésekor döntöttem el, hogy ideje lenne saját lábra állni, és beindítani a magam vállalkozását, azért, hogy egy szebb és jobb jövőt tudjak biztosítani gyermekeink számára. Ezzel együtt pedig lehetőségem nyílt arra, hogy kedvenc hobbitevékenységem összekössem a mindennapi munkával.

Kis családi vállalkozásunk ugyan csak nemrég indult, maga a gyertyaöntésben és értékesítésben szerzett tapasztalat már egy évtizedre is visszanyúlik. Fő profilunk a gyertyaöntés, de webáruházunkban egyéb dekorációs kellékeket is értékesítünk. Nézzenek körül honlapunkon és válogassanak kedvükre, amennyiben kérdésük van, keressenek bizalommal.

Webáruház készítés